Портфолио

Кетъринг

Категория: Food

Продуктова фотография на храни и кетъринг услуги. Снимки на асортимент за меню на ресторант, пицария, заведение, сладкарница, продукти за онлайн магазини. Сладки изкусителни снимки на бонбони, торти и бисквити от сладкарски фабрики.

artphotodream.com

Категория: Бал

Абитуриентският бал е едно от най-важните събития в семейството. Вълненията и подготовката, които бележат края на училищното образование, създават едни от най-ярките ни спомени. Предлагаме ви динамично заснемане на цялостната вечер на бала - от училището до ресторанта, както и индивидуална фотосесися. 

artphotodream.com

Категория: Бизнес

Бизнес фотографията е част от рекламата за постигане на успешен бизнес или средство за изграждане на бизнес екип, или начин да запазиш спомена от важно бизнес събитие. Бизнес фотографията е да помогнеш в създаването на история. 

artphotodream.com

Категория: Детски рожден ден

Фотосесия за рожден ден с улавяне и на най-непринудените моменти, родени от детското преживяване. Внимателно отношение не само към кадъра, но и към най-прекрасните в живота ни - децата. 

artphotodream.com

Категория: Други събития

Детски клуб

Категория: Интериор

Заснемане на интериор в заведения, ресторанти,  хотели, обществени сгради, лични имоти и използване на фотографиите за лични и фирмени сайтове, фейсбук страници, брошури, дипляни, календари, портфолио, менюта. 

artphotodream.com

Категория: Кръщенета

Макси

Категория: Портрет

Лични фотосесии. Бизнес фотосесии. Професионални индивидуални или групови портрети за тематични фотоалбуми, портфолио, представяне. Разнообразие и уникалност: портрети в делова среда, сред природата, в градска среда.  

Първата среща, първият поглед, малките ръчички и неволно изтървани от радост сълзи в очите ни... Промяната в дни - първата усмивка, първото зъбче, първите крачки... Фотосесията за бебета улавя всичко това и го запазва сред най-скъпите спомени.

дете

Категория: Фотосесия за деца

Фотосесия за всеки етап от живота на детето. Спомени, изпълнени с топлина и уловените в кадър неповторими моменти от детската емоционалност.  Възможност за заснемане на фотосесия в игра или портретна фотосесия, заснемане в помещение или сред природата.